Atatürk Posteri Çeşitleri ve Modelleri

26-08-2022 09:54
Atatürk Posteri Çeşitleri ve Modelleri

Atatürk Posteri

Atatürk Posteri Yeni Türkiye'nin kurucusu ve Cumhuriyetimizin en önemli ismi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün birbirinden özel fotoğraflarını sitemiz üzerinden seçip Atatürk posteri olarak sipariş verebilirsiniz. Posterlerin kullanımı genel olarak uzun süre kullanılacağı için , solma ve yıpranmalara  karşı kaliteli boyalar ve yüksek gramajlı kumaşlar kullanılarak üretilmektedir. Sitemiz üzerinde Mustafa Kemal Atatürk’ün birbirinden farklı yüksek çözünürlüklü portrelerini  bulabilir, baskısını yaptırmak için istediğiniz portreyi seçebilirsiniz. Poster ölçüleri genelde şanlı Türk bayrağımız ile aynı boyutlarda olmaktadır, nadir olarak olarak ise farklı ebatlarda müşterilerimizin isteği doğrultusunda Atatürk posterlerinin de baskını yapmaktayız. Eğer sitemiz üzerinde yer alan posterler haricinde farklı bir portre bastırmak isterseniz bizimle whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Atatürk posteri siparişlerinizi 3 iş günü içerisinde baskını yapıp ardından baskı boyalarının yağmurda akmasını engellemek için 230 derecede fikse işlemini gerçekleştirdikten sonra, dikiş işlemi yapılıp  adresinize iletilmektedir. Flagtürk olarak toptan veya  perakende satışımızda  olmaktadır. Atatürk posterleri raşel ve saten kumaş üzerine baskısı yapılmaktadır.

Atatürk Posteri Siparişi Verirken Neye Dikkat Etmeliyiz ?

Atatürk posterleri siparişi vermeden önce, posteri nerede kullanacağımıza karar  vermemiz gerekmektedir. Posterimizi binalara asacaksak eğer dış mekanda kullanılacağı için raşel kumaş tercih edilmelidir.Bunun nedeni raşel kumaş güneşe daha dayanıklı olmasıdır. Eğer iç mekanlarda kullanılacak ise saten kumaş tercih edilmelidir.

 

Büyük Boy Atatürk Posteri

Firmamız en küçük boydan en büyük boya kadar Atatürk posteri baskını yapmaktadır.  Atatürk posteri, ofislerinizde, okullarda, resmi makamlarda, evlerimizde, fabrikalar ve benzeri birçok yerde sınır tanımaksızın kullanılmaktadır. 

Büyük boy Atatürk posterlerinde 300x450 cm’e kadar tek parça şeklinde dijital baskı makinesinde baskısı yapılabilmektedir. 300x450 cm den daha yüksek boyutlarda ise Atatürk posteri orantılı bir şekilde dikey olarak parçalara ayrılır. Örneğin 400x600 cm lik  Atatürk posteri için 2’lik raşel kumaşı kullanılıp, baskısı yapılacak Atatürk posterini grafik programlarında (corel draw, photoshop, illustrator) 400x600 cm lik poster tam ortadan gerekli dikiş payları verilerek kesilir. Kesim işlemi sonrasında 200x600 cm lik iki parça oluşur. Bu şekilde 2 parçayı basıp fikse işleminden sonra dikiş bölümüne geçilir.

Dikiş bölümünde ise usta makinecimiz, kesim yerleri birbirine oturacak şekilde kaymasını önlemek için toplu iğne yardımı ile iğneleyip ardından dikiş işlemine geçmektedir. Burada tek parça haline gelmektedir. Ardından posterin kenarları kıvrılıp başlık kısmına ebata uygun başlık dikilir ve köşelerine ip bağlamak için kopçalar yapılır.

Bu örnek sadece 400x600 cm' lik poster içindi, daha büyük ebatlarda da aynı işlemler yapılmaktadır.


Büyük Boy Atatürk Posteri Ebatları Nelerdir ?

  • 100x150 cm
  • 150x225 cm
  • 200x300 cm
  • 300x450 cm
  • 400x600 cm
  • 500x750 cm
  • 600x900 cm
  • 700x1050 cm
  • 800x1200 cm
  • 1000x1500 cm
  • 1200x1800 cm
  • 1500x22500 cm

 

Atatürk Posteri Satın Al

Flagtürk üzerinden Atatürk'e ait 6 farklı portre çalışması bulunmaktadır. Bu posterlerden istediğinizi, istenilen her ebatta satın alabilirsiniz. Posterlerimizi 110 gr raşel ve 120 gr parlak saten kumaşa basılmaktadır. Baskılarda kullanılan boyalarımız sağlığa zararı dokunmayan İtalyan Kian marka dijital baskı boyaları kullanmaktayız. Atatürk portrelerimiz baskıya uygun olup 720x1200 dpi ile baskıları yapılmaktadır bu nedenle daha net ve canlı renklerde baskılar elde etmekteyiz.

Atatürk Posteri Fiyatları

Atatürk poster fiyatları seçilen kumaşa ve ebatlara göre değişiklik göstermektedir. Sitemizde Atatürk Posteri kategorisine girerek bütün poster fiyatlarını güncel olarak görebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.